Golden Globes echt van de baan

De Golden Globes uitreiking van a.s. zondag gaat definitief NIET door. Ip daarvan worden de winnaars van de film en TV-prijzen tijdens een persconferentie opgelezen. Dus geen sterren, geen parties, niks. Kijk, bij de Globes vind ik t niet zo erg. Maar dit soort ongein moeten ze niet flikken bij de Oscars, die toch ook alweer eind februari worden uitgereikt.

Gisteravond was de eerste grote prijsuitreiking, VH1 Critics Choice Awards, waar Brad Pitt, Angelina Jolie en George Clooney wel bij aanwezig waren. maar bijvoorbeeld John Travolta en de Coen Brothers lieten vanwege de staking verstek gaan. De Coen's No Country for Old Men werd zowel bekroond als beste film als voor beste regisseur, Daniel Day Lewis (There Will Be Blood) en Julie Christie (Away From Her) gingen ervandoor met de prijzen voor beste acteur en actrice.  

Lees ook:First Look: Vreemdste trailer van dit jaar: A Se
Lees ook:Atonement en Sweeney Todd winnaars saaie Golden Globes
Lees ook:Atonement leidt met 7 Golden Globe nominaties
Lees ook:No Country for Old Men ontvangt eerste filmprijs dit jaar
Lees ook:Christian Bale is Killing Pablo

Eén reactie op “Golden Globes echt van de baan

  1. Wouter

    Dit soort ongein moeten ze niet flikken bij de Oscars?? Niemand flikt iets, dat is het probleem.. Acteurs/actrices verlenen steun aan WGA-schrijvers, waardoor er een zeer matige opkomst wordt verwacht. Doe eens goed vertalen!
    Zou me overigens niet verbazen als de Oscars ook wordt gecanceled of zelfs wordt afgelast.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.