The Rock gaat 20.000 Leagues Under the Sea?

UPDATE: McG heeft gezegd dat hij nog nooit met The Rock heeft gesproken over een rol in 20.000 Leagues Under the Sea en dat hij dus ook zeker niet in zijn film zit. Momenteel wacht de regisseur op Will Smith, die hij heel graag voor Captain Nemo wil. Will wil eerst McG’s nieuwe film Terminator Salvation, voordat hij een beslissing neemt.

Het vakblad Production Weekly bericht deze week dat Dwayne ‘The Rock’ Johnson gecast zou zijn in Disney’s komende actie/avonturenfilm 20.000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo. Verder meldt het blad dat Disney de film de grootste prioriteit heeft gegeven en nog dit jaar in Australië aan de opnames wil beginnen. Er staat niet beschreven welke rol The Rock zou gaan spelen, maar gezien zijn fysiek denk ik dat hij de rol krijgt van Ned Land, die Kirk Douglas in de originele Jules Verne-verfilming uit 1954.

Al eerder werd bekend dat Terminator Salvation-regisseur McG de regie voor dit onderwaterspektakel op zich neemt en dat hij heel graag Will Smith wil voor de rol van kapitein Nemo. We zullen zien. De kans wat wij in Nederland deze Disney The Rock-film wel in de bioscopen krijgen is vrij groot, wat niet gold voor zowel The Game Plan en nu ook Race to Witch Mountain, waarvan vrijdag bekend werd dat deze familie sciencefiction/actiefilm bij ons direct naar DVD gaat.

20.000 Leagues Under the Sea staat gepland voor première in de zomer van 2011.

Lees ook:Regisseur McG wil Will Smith als zijn Capt. Nemo
Lees ook:Met Terminator 4 de toekomst in
Lees ook:The Rock verovert The Kingdom
Lees ook:First Look: Terminator Salvation Trailer
Lees ook:Nieuwe Terminator Salvation poster en foto’s

Eén reactie op “The Rock gaat 20.000 Leagues Under the Sea?

  1. marianne klerkx

    waar zijn de opnames gemaakt van de film under the sea

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.