Nieuwe Terminator Salvation poster en foto’s

In afwachting van de nieuwe trailer voor Terminator Salvation, die morgen op Hollywoodblog is te zien, heb ik vandaag alvast een paar nieuwe foto’s en een spiksplinternieuw poster van de vierde Terminator-film voor jullie. Dit weekend vroeg regisseur McG tijdens de stripbeurs Wondercon nog aan alle Terminatorfans of zij graag een topless scène zouden willen zien van actrice Moon Bloodgood in zijn film. Want de bazen van Warner Bros zagen het nut niet zo in van de blootscène, maar de fans natuurlijk wel.

Vanwege dit rare voorstel werd meteen de vraag gesteld of McG nou een PG-13 film (ook voor jongere kijkers) of een R-film (16 jaar en ouder) zou afleveren. Hij hield vol dat het WB niks zou uitmaken, maar niemand is daar nu nog zo zeker van. Ik bedoel alle drie eerdere Terminators waren R-rated films vanwege schelden en geweld en ik zou niet willen dat ze nu ineens dat zouden inperken om zo meer geld te verdienen.

Ik denk dat wanneer Watchmen, een harde R-rated film, volgend weekend box office records gaat breken, Warner Bros het niet meer zo erg zal vinden dat Terminator een R krijgt. Wanted heeft vorig jaar zomer ook al laten zien dat een R-film heel succesvol kan zijn. Een Terminatorfilm gaat om een oorlog tussen mensen en machines en die strijd wil ik dan wel terugzien op het scherm. Afwachten wat de nieuwe trailer morgen te bieden heeft.

Terminator Salvation gaat op 4 juni in Nederland in première.

Lees ook:Met Terminator 4 de toekomst in
Lees ook:Watchmen behaalt $25,2 miljoen op vrijdag
Lees ook:First Look: Eerste foto’s Clash of the Titans
Lees ook:Avatar-acteur In Terminator 4
Lees ook:Drie nieuwe TV spots Terminator Salvation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.