First Look: Eerste twee foto’s The Lovely Bones

UPDATE: The Lovely Bones In-Between-foto heb ik vervangen door eentje zonder Empire logo

Vandaag zijn, zoals ik gister al had aangekondigd, de eerste 2 foto’s van Peter Jacksons nieuwe film The Lovely Bones vrijgegeven. Op de ene foto, die jammergenoeg wel wordt verpest door de gigantische naam van Empire en hun websiteadres, zien we de jonge actrice Saoirse Ronan die zich als de vermoorde Susie in een In-Between bevindt; een soort plaats tussen de aarde en de hemel. Ze kijkt ook naar iets roods in de verte, maar door de letters kan je niet goed zien wat.

Op de andere foto zien we acteur Stanley Tucci, als buurman George Harvey, die haar moord op zijn geweten heeft. En op de foto heeft hij, tussen zijn miniatuur poppenhuisjes in zittend, het even moeilijk. Allebei de foto’s zijn prachtige beelden van een film waar ik erg naar uitkijk dit jaar. Ronan lijkt op water te staan met haar reflectie onder zich. Jackson, die momenteel druk bezig is met het afmeken van zijn film, zegt in een interview met USA Today dat het In-Between, ‘misschien wel een van de moeilijkste dingen is die hij ooit op film heeft vastgelegd’. En dat uit de mond van de creator van Middle Earth!

Empire belooft deze week nog meer foto’s uit The Lovely Bones met misschien wel de first looks van Rachel Weisz en Mark Wahlberg. Zodra er een foto van Susie in het In-Between is zonder Empire logo, dan vervang ik m gelijk.

The Lovely Bones gaat op 11 december in Amerika in première en is daarna vanaf 28 januari ook bij ons te zien.

Lees ook:Maandag eerste foto Peter Jacksons The Lovely Bones
Lees ook:First Look: Meer foto’s uit The Lovely Bones
Lees ook:Prachtige The Lovely Bones Trailer
Lees ook:Sneak Peek: The Lovely Bones trailer
Lees ook:Mark Wahlberg vervangt Gosling in The Lovely Bones

0 reacties op “First Look: Eerste twee foto’s The Lovely Bones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.