Golden Globes 2007 verdeeld

Sorry, dat ik gister niet mijn blog heb kunnen updaten, maar ik heb de hele dag film zitten kijken in de bioscoop. Maar ik wel daarom nog wel ff met jullie een paar Golden Globe-winnaars doornemen. Ik vond Babel toch wel een verassende keuze voor Beste Film van de Globesjournalisten. Maar wel een hele mooie keuze, begrijp me niet verkeerd. Dreamgirls was natuurlijk al de gedoodverfde favoriet voor Beste Musical/Comedy. Maar ik had toch liever gezien dat Little Miss Sunshine met die prijs naar huis was gegaan.

Helen Mirren won verdiend voor The Queen en kan nu alvast haar Oscarspeech gaan schrijven. Forest Withaker ging er zoals verwacht met de Globe voor Beste Mannelijke Hoofdrol vandoor. Ik ga zijn The Last King of Scotland maandag pas zien, dus ik kan er nu weinig over zeggen. Eddie Murphy en Jennifer Hudson (klik verder voor haar acceptance speech) uit Dreamgirls waren wel verassingen te noemen. Vooral die laatste, maar die meid heeft behalve dan ook een fantastische strot ook nog eens acteertalent. En eindelijk ziet het er naar uit dat Martin Scorsese zijn eerste Oscar gaat krijgen. De Globe voor The Departed is iig al binnen.

As dinsdag om 14.30 worden live vanauit L.A. de Oscarnominaties bekend gemaakt en dan kunnen we zien hoe het er dit jaar voorstaat en of Zwartboek ook een van de gelukkigen is.

 

<object width=

Lees ook:Departed wint 4 Oscars, dankzij Scorsese
Lees ook:The Queen grote winnaar BAFTA’s
Lees ook:The Frog Princess is gecast
Lees ook:Slumdog-feest bij de BAFTA’s
Lees ook:Voorspel de Oscarnominaties

2 reacties op “Golden Globes 2007 verdeeld

  1. Valérie

    Hooi,
    Weet je misschien wanneer de golden globes worden uitgezonden op tv ? en welke posten en de uren enzo ?
    ik vind het nergens =S

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.