First Look: Hot Tub Time Machine trailer

Behalve de hele wereld van de ondergang helpen in 2012, reist John Cusack volgend jaar ook door de tijd in een jacuzzi, in de zeer maf klinkende nieuwe comedy Hot Tub Time Machine. De acteur reist met drie vrienden per waterbak terug in de tijd om hun gloriedagen te herbeleven. Dat is nog’ns wat anders dan een Delorean. Een knotsgekke film dus, maar wel met humor. Want om die Terminator theorie lag ik helemaal in een deuk. Zou weleens de nieuwe The Hangover kunnen worden. Ik heb er iig zelf alvast eentje voor in mijn badkamer besteld.

Hot Tub Time Machine heeft helaas nog geen Nederlandse releasedatum.

Lees ook:McAdams reist door de tijd
Lees ook:Avatar-acteur In Terminator 4
Lees ook:First Look: The Time Traveler’s Wife Trailer
Lees ook:Iron Man 2 Comic Con footage!!!!!
Lees ook:Met Terminator 4 de toekomst in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.