Gary’s Shandling en Oldman in Iron Man II

Gary Shandling en Gary Oldman zijn gisteren op de set van Iron Man II gesignaleerd. Komiek Shandling speelt de rol van een Amerikaanse senator, maar de rol van Oldman is nog een beetje vaag. Er gaan geruchten dat hij de rol vertolkt van Howard Stark, de vader van Robert Downey jr’s personage Tony Stark, maar niks is nog zeker. De opnames voor het superheldenvervolg zijn deze week dan eindelijk begonnen.

Gwyneth Paltrow als assistente Pepper Potts, Scarlett Johansson als Black Widow en Mickey Rourke als bad guy Whiplash hebben zich nog niet op de set gemeld, maar Sam Rockwell, die de rol van een concurrerende miljardair speelt en Don Cheadle, die de rol van legerbaas Rhodey overneemt van Terrence Howard, zijn al wel gesignaleerd. En natuurlijk is er ook een papparazzo filmer die de acteurs op de voet volgt, zie hieronder.

Iron Man II wordt volgend jaar mei in de bioscopen verwacht.

Lees ook:First Look: Eerste foto Iron Man 2
Lees ook:Buzz: Blunt misschien Black Widow in Iron Man 2?
Lees ook:Rourke en Johansson in Iron Man 2
Lees ook:First Look: Eerste foto Scarlett Johansson in Iron Man 2
Lees ook:Eerste foto’s Iron Man 2 Comic Con footage

2 reacties op “Gary’s Shandling en Oldman in Iron Man II

  1. Kevin

    Ik heb echt zin in deze film :D
    Ze hebben er goed aan gedaan om in de eerste film alleen te introduceren (op een nog vrij realistische manier voor een superheldenstrip-verfilming!) hoe Tony Stark kiest voor Iron Man en het ook wordt. Nu ze echt succes hebben met de eerste film kunnen ze op een hopelijk net zo’n realistische manier de wat extravagantere personages proberen te neer te zetten.
    Ik hoop dat ze het net doen zoals ze dat deden bij Batman (Scarecrow en the Joker waren toch wel logische criminelen voor in de ‘echte’ wereld).
    Als je snapt wat ik bedoel ;)

    Ik verwacht heel veel van deze film, jammer dat Terrence Howard hem is gesmeerd, hopelijk creeert het geen verwarring onder de kijkers! Maar ja, waarschijnlijk doet hij het wel iets beter dan zijn voorganger ;) Ben benieuwd om hem in zijn robotpakje te zien

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kevin

    Edit: Als ik die heerlijke arrogante en scynische kop van Robert Downey Jr. (met een sigaar!) zie, krijg ik wel hoop voor een goed vervolg.
    Laten we hopen onder een Dark Knight onder de sequels, jammer dat Heath dood is. Hem zou ik ook nog wel kunnen zien in een Iron Man-film …

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.