Tropic Thunder Trailer Blows Sh*t Up!

De trailer voor de actiecomedy Tropic Thunder staat sinds vandaag online. De film van en met Ben Stiller en ook met Robert Downey jr en Jack Black gaat over een stel acteurs die tjdens het maken van een oorlogsfilm, in een echte oorlogssituatie terechtkomen. De trailer ziet er fantastisch uit. Stiller is de actionhero, Downey de method actor, die dan ook zijn rol als zwarte soldaat wil spelen. En Black is de over het paard getilde, drugssnuivende Hollywood ster.

Het ziet er naar uit dat Tropic Thunder een grote hit kan worden deze zomer, want het ziet er allemaal hilarisch uit. En dan heb ik t nog niet eens gehad over de geweldige cameo van Tom Cruise als een vette geldschieter. Nee, mark my words, die wordt een knaller.

                         Tropic Thunder Trailer

Lees ook:Prijsvraag: Tropic Thunder
Lees ook:Tom Cruise wordt vet en kaal
Lees ook:Nieuwe foto’s Tropic Thunder
Lees ook:Eerste foto van actie-comedy Tropic Thunder
Lees ook:Hilarische Red Band Tropic Thunder Trailer

Eén reactie op “Tropic Thunder Trailer Blows Sh*t Up!

  1. esteban

    Het grootste minpunt blijft voor mij Ben Stiller. Als regisseur kon hij ‘The Cable Guy’ wel tot ‘n goed einde brengen, maar veel lag aan talentenbrok Jim Carrey. Eens hij zelf in een film de show wil stelen, den Ben, stelt hij grandioos teleur. Thank god for Jack Black en Robert Downey Jr.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.