Spidey moet bioscoopbezoek uit het slop halen

De release vandaag van Spider-Man 3, drie dagen voordat de superheldenfilm in Amerika zijn première beleeft, moet het tegenvallende bioscoopbezoek van de afgelopen weken weer opkrikken. Maar dan moet het weer ook wel meewerken en dat zit er voorlopig niet uit. Het blijft t/m volgende zondag warm, dus of daar Spidey iets tegen kan doen.

Dit weekend was wederom Mr. Bean de populairste bioscoopkeuze. Nicolas Cage's Next debuteerde op de 2e plaats. De ultraflauwe parodiefilm Epic Movie, normaalgesproken een grote hit in Nederland, kwam niet verder dan een 4e plek. Het prachtige Pan's Labyrinth bezette de 7e positie. En het even mooie Bridge to Terabithia wist ook nog maar weinig bezoekers te trekken met een 13e positie. De kindertekenfilm Assepoester en de Keukenprins moet ook wachten op de meivakantiekinderen om succes te hebben. So it lies in the hands of you Peter Parker.

Lees ook:Ratatouille in Nederland weer rat #1
Lees ook:Spider-Man trekt in Nederland 170.000 bezoekers
Lees ook:Mr. Bean beleeft geweldig Paasweekend
Lees ook:Flauwe grappenfilm Epic Movie #1 in VS
Lees ook:Rambo verslagen door 300-parodie Meet the Spartans

4 reacties op “Spidey moet bioscoopbezoek uit het slop halen

  1. Ruub

    Zo zie je maar weer. Terwijl Amerikanen bij heet weer massaal verkoeling zoeken in de bioscopen (waar de airco’s op volle toeren draaien), vluchten de Nederlanders juist naar het strand of zwembad. Het witte doek is het laatste waar de Hollanders aan denken. Tja, we zijn nu eenmaal geen filmland.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Evelien

    Ik denk dat het weer voor de meeste Spiderman liefhebbers weinig uitmaakt, de meesten die ik ken hebben nu al gepland om deze week te gaan kijken en een zonnetje zal hen niet tegenhouden.
    Wij gaan zaterdag, zon of niet ;)
    En ik hou er ook best van om bij té warm weer verkoeling te zoeken in een cinema vol met airco, extra voordeel is dat je de zaal bijna helemaal voor jezelf hebt

      /   Beantwoorden  / 
  3. David

    ik wil wel naar spider-man 3 maar ik krijg geen geld van me ouders, spider-man 3 gaat een goeie film worden

      /   Beantwoorden  / 
  4. esteban

    Bij ons zat de grootste filmzaal in Kinepolis Brussel (B) in ieder geval stampvol, al van 14.30 … dat wil wel wat zeggen. SM3 is blijkbaar de eerste échte grote publiekstrekker van deze zomer.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.