Michael Jackson’s This Is It voorverkoop van start

Afgelopen weekend is wereldwijd de voorverkoop begonnen voor Michael Jackson’s This Is It concertfilm. In Amsterdam werd dat evenement (zie ‘t filmpje hier beneden) zaterdagnacht opgeluisterd door een dj, die de vele hits van de King of Pop aan elkaar mixte. In het eerste uur werden daar meer dan 750 kaarten verkocht. De distributeur is trouwens nog druk bezig om ook in ons land een speciale voorpremière van de film op 27 oktober te organiseren. We e wachten ‘t af…

In Amerika is de This Is It-voorverkoop inmiddels de Twilight-gekte overstegen, van fans die zeker wilden zijn van een kaartje voor New Moon. Jackson is dus duidelijk nog zeer populair in zijn eigen land en het zal me niks verbazen als de run van twee weken verlengd wordt met een week of 2.

Michael Jackson’s This Is It gaat op woensdag 28 oktober in première.

Lees ook:Officiële New Moon trailer
Lees ook:Michael Jackson’s This Is It Trailer
Lees ook:Nieuwe clips uit Michael Jackson’s This Is It
Lees ook:First Look: Teaser trailer Twilight vervolg New Moon
Lees ook:First Look: Eerste officiële poster The Twilight Saga: New Moon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.