Yellow Submarine, Alice in Wonderland, Prince of Persia en meer

Tijdens de D23 Expo heeft Disney nog meer filmnieuwtjes bekendgemaakt. Zo werd voor het eerst het logo voor de 3-D remake van de cult Beatles-film The Yellow Submarine door Robert Zemeckis onthuld. Tim Burton vertelde dat hij na Alice in Wonderland (waarvan je hieronder twee zeer intrigerende posters kan zien) bezig gaat met de avondvullende stopmotion versie van zijn eigen live-action short Frankenweenie, die in 2011 uitkomt.

Nicolas Cage liet een paar fragmenten zien uit The Sorcerer’s Apprentice, zijn SFX extravaganza gebaseerd op de sequence uit Fantasia, waarin Mickey Mouse als tovenaarsleerling er een rotzooitje van maakt. Het publiek zag een draak, een magische pop en de beruchte autoachtervolging door NY. Nicolas zei verder dat hij zeker nog een derde National Treasure wil maken.

Jerry Bruckheimer liet de spectaculaire eerste trailer zien voor Prince of Persia: The Sands of Time, die waarschijnlijk eind september online komt. Pixars eerste live-action project John Carter of Mars staat gepland voor release in 2012. Verder werd de laatste trailer voor A Christmas Carol 3-D aan de fans vertoond en believe it or not, hij staat vanaf zondag ook op het net!!!!!! Diezelfde zondag presenteert Disney haar komende animatietitels, die donderdag ook in Londen al aan de pers zijn voorgesteld. Maar ik denk dat er nog wel een verrassingkje bij zit.

Lees ook:Officiële Prince of Persia Trailer
Lees ook:Stoere, sterke Jake Gyllenhaal als Prince of Persia
Lees ook:Twee Prince of Persia posters + villain Ben Kingsley
Lees ook:Gyllenhaal en Arterton inderdaad in Prince of Persia
Lees ook:Michael Bay doet Prince of Persia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.