Mandy Moore stem van Disney’s Rapunzel

Zangeres en actrice Mandy Moore gaat de stem inspreken van Rapunzel, in de gelijknamige komende 3-D computeranimatiefilm van Disney. Moore, bekend uit o.m de films Saved! en License to Wed, zal niet alleen de spreekstem, maar natuurlijk ook de zangstem van de gekidnapte prinses met de lange blonde lokken verzorgen. De rol van haar mannelijke tegenspeler, de charmante bandiet Flynn Ryer, wordt vertolkt door Chuck-acteur Zachary Levi. 

Vanmorgen heeft de wereldpers in Londen tijdens een speciale Disney presentatie al wat production art en ruwe beelden van de film mogen zien. Disney-hoofd John Lasseter verklapte al dat Rapunzel samen met haar bandiet uit het kasteel weet te ontsnappen en haar ‘magische haar’ soms gebruikt als een soort Indiana Jones-achtige zweep. Zeker wanneer ze moet vluchten voor haar kidnapper, die achter haar aankomt. Namen voor de rest van de cast worden nog ff geheim gehouden. Maar het wordt duidelijk een echte girlpowerfilm.

Rapunzel gaat met kerst 2010 in première.

Lees ook:Disney released Rapunzel concept art
Lees ook:Testfilmpje Disney’s Rapunzel
Lees ook:Tim Burton maakt 3-D Alice en Frankenweenie
Lees ook:Eerste 30 Days of Night foto’s
Lees ook:Derde Narnia-film een jaar uitgesteld tot 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.