Tom Cruise heeft ‘t voor het kiezen

Ik was redelijk onder de indruk van Tom Cruise’s vertolking in Valkyrie, maar wereldwijd is de oorlogsfilm echt een hit geworden. En daarom is Mr. Cruise gewilder door de Hollywood studio’s dan ooit. De acteur kan uit maar liefst 7 filmprojecten kiezen, waarvan er nu drie volgens Variety Tom’s favorieten zijn. Dit jaar gaat Cruise waarschijnlijk twee van de zeven films maken.

Het zijn:

* The Matarese Circle, een thriller naar het gelijknamige boek van Robert ‘Bourne-series’ Ludlum, met Denzel Washington als tegenspeler en David Cronenberg als regisseur. Cruise speelt hierin de rol van een Russische spion.

* The Tourist, wederom een thriller, met ditmaal Charlize Theron aan zijn zijde. Zie dit eerder artikel voor meer info.

*Motorcade, een politieke actiethriller geregisseerd door Die Hard 4-maker Len Wiseman, over terroristen die de motorcade van de president van de USA overnemen, tijdens een bezoek aan Los Angeles.

De vier andere opties, die voorlopig nog iets minder de interesse van Cruise kunnen wekken zijn: de romcom Lost for Words, over een acteur die een driehoeksverhouding krijgt met zijn beeldschone Chinese regisseur en haar knappe tolk. Hugh Grant bedankte eind vorig jaar nog voor de hoofdrol, omdat het teveel werk zou zijn (Hugh is nl. aardslui). Een andere potentiële Cruise-comedy is Wichita, een film waarin hij samen met Cameron Diaz de rol zou spelen van een undercover agent die het aan de stok krijgt met een vrouw die geen leuke mannen kan krijgen.

Een ander script dat nog steeds op het verlanglijstje van Tom staat is The Hardy Men, een actiekomedie met Ben Stiller. Volgend jaar gaat Cruise naar alle waarschijnlijkheid de leading role spelen in de superheldenfilm The Champions, gebaseerd op een oude Britse TV-serie. Persoonlijk zie ik Cruise dit jaar het liefst in Matarese Circle en The Tourist. In welke twee films zie jij Tom dit jaar het liefst?

Lees ook:Mission Impossible IV wordt possible in 2011
Lees ook:Tom Cruise wil Hitler vermoorden
Lees ook:Cruise kan kiezen uit 3 films
Lees ook:Cruise en Seinfeld volgende week in Nederland
Lees ook:Cruise houdt van Men en Valkyrie

Eén reactie op “Tom Cruise heeft ‘t voor het kiezen

  1. Andy

    allemaalXD nee ik zie dat witchka wel zitten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.