Downey, Favreau en Cheadle in The Avengers

Robert Downey jr, Don Cheadle en regisseur Jon Favreau gaan alledrie meewerken aan de komende The Avengers-film, waarin superhelden Iron Man, Captain America (mei 2011), Thor (juli 2010) en The Hulk en anderen het moeten opnemen tegen de grootste vijand zie ze ooit gekend hebben. Downey kruipt dus opnieuw in het ijzeren pak van Iron Man, terwijl Cheadle acteur Terrence Howard vervangt in de rol van kolonel Rhoades, dat het alterego is van superheld War Machine.

 

Favreau, de regisseur van de eerste Iron Man, fungeert als producent bij The Avengers. Hij zal wel de regie voeren voor Iron Man 2, waarin Downey en Cheadle natuurlijk ook van de partij zijn. Vooral het nieuws dat Favreau zich ook als producent met The Avengers gaat bemoeien is fantastisch nieuws. Nu is het alleen nog wachten op het nieuws dat ook Edward Norton wederom als de Hulk in de superteamfilm te zien is. De acteurs voor Thor en Captain America moeten nog geacst worden. Iron Man 2 komt 7 mei 2010 in de bioscopen, terwijl The Avengers in juli 2011 worden verwacht.

Waar blijft DC nou met hun plannen voor Batman 3, Superman, Green Lantern en Green Arrow? Ze moeten opschieten, want Marvel lijkt de superheldenfilmdom momenteel voor zichzelf te hebben.

Lees ook:Sam Jackson misschien geen Nick Fury meer
Lees ook:Thor en The Avengers release en casting nieuws
Lees ook:First Look: Nieuwe Superhelden filmposters
Lees ook:Iron Man meets The Hulk
Lees ook:Acteur voor Thor gevonden!!!!

Eén reactie op “Downey, Favreau en Cheadle in The Avengers

  1. andy

    Je vergeet er 1: The Flash XD

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.