Tom Cruise/Carice van Houten-oorlogsthriller Valkyrie uitgesteld tot volgend jaar

Vandaag is bekend geworden dat studio MGM/UA de komende Tom Cruise-oorlogsthriller Valkyrie van oktober dit jaar helemaal heeft uitgesteld naar 13 februari 2009. De reden van de verschuiving is dat de studio de februari datum beter bij hun film vindt passen. Er kwam nl. een plekje vrij toen Universal besloot hun horrorfilm The Wolfman van die februari datum weg te halen en naar begin april te verhuizen. Daar moeten we verdorie dus ook nog ff iets langer op wachten.

Maar het uitstellen van Valkyrie, waar natuurlijk ook onze eigen Carice van Houten een grote rol in heeft, betekent wel dat de Oscarkansen voor de film, over het plan om Hitler te vermoorden, verkeken zijn. En dat is toch opmerkelijk dat een studio daarvoor kiest. Want het is niet de eerste keer dat er met Valkyrie gezeult wordt. De film zou oorspronkelijk deze zomer in première gaan, maar vanwege extra shoots werd die datum verschoven naar oktober.

Vele insiders denken nu dat er behoorlijk iets mis is met Valkyrie en dat er bijna een jaar voor nodig is om de film in good shape te krijgen. Anderen, die al stukken van de film hebben gezien, waren zeer onder de indruk en zijn van mening dat MGM/UA alleen het beste voor Valkyrie in petto heeft. Wij zullen zien, maar ik vind het nog steeds geen slimme zet. Ik zou dan de film in december uitbrengen, but that's just me. Dus nog ff geduld voordat we Tom en Carice samen op het witte doek kunnen bewonderen. Nu zien we Carice eerst zoenend met Leonardo DiCaprio in de thriller Body of Lies, die vooralsnog wel in oktober uitgaat.

Lees ook:Carice van Houten uit Body of Lies geknipt
Lees ook:Hi-res behind the scenes trailer Valkyrie
Lees ook:Tom Cruise en zijn Valkyrie verhuizen naar oktober
Lees ook:Eerste foto’s Tom Cruise als Duitse kolonel
Lees ook:Carice maakt internationaal filmdebuut bij Spielberg

2 reacties op “Tom Cruise/Carice van Houten-oorlogsthriller Valkyrie uitgesteld tot volgend jaar

  1. de BAAAAAS

    zstil is!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.