De logo’s voor Nim’s Island en City of Ember

Vandaag heb ik ook nieuwe logo's voor jullie voor twee nieuwe fantasyfilms, te weten Nim's Island en City of Ember. Allebei de films staan gepland voor release volgend jaar; Nim begin mei en Ember in oktober.

De hoofdrollen in Nim's Island zijn voor Jodie Foster, Gerard "300" Butler en Abigail Breslin. Nim's Island wordt geregeerd door de fantasie van Breslin, die haar eiland heeft gemodeleerd naar de wereld van haar boekheld, avonturier Alex Rover (Butler). Ze leeft op het eiland samen met haar vader, de zeeleguaan Fred, de zeeleeuw Selkie en de zeeschildpad Chica. Maar wanneer haar vader vermist raakt, moet Nim zelfs de hulp inroepen van haar favoriete schrijfster, gespeeld door Foster.

Nim klinkt gelukkig niet als al die andere Narnia-kloons, maar heeft een heel eigen stijl. Foster & co gaan over een paar dagen voor 10 weken naar Australië, waar de opnames plaatsvinden.

City of Ember is wel weer meer een echt fantasy-verhaal, over de stad Ember dat eeuwenlang gekenmerkt wordt door de flitsende lampjes die de gehele stad verlichten. Maar daar lijkt een einde aan te komen, wanneer de lampjes ineens beginnen te flikkeren. Twee willen hun stad graag redden en moeten daarvoor een groot mysterie oplossen. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Bill Murray (de burgemeester) en de kleine acteur Toby Jones.

Mijn stem gaat tot nog toe naar Nim's Island, maar alleen vanwege Murray klinkt Ember ook niet slecht. Alles is beter iig dan The Dark is Rising.

Lees ook:Exclusieve clip fantasyfilm City of Ember
Lees ook:Fobie-junkie Jodie Foster in familyfilm trailer Nim’s Island
Lees ook:Trailer City of Ember is here!
Lees ook:Eddie Murphy in Fantasy Island
Lees ook:Shutter Island pas in februari geopend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.