Grindhouse ook in Nederland opgesplitst!!

De kogel is door de kerk. Grindhouse wordt ook in Nederland wreed uit elkaar getrokken en de 2 films zullen apart van elkaar in de bioscoop verschijnen. Quentin Tarantino's Death Proof gaat op 7 juni uit, terwijl Planet Terror van Robert Rodriguez een maand later op 19 juli de bioscopen bereikt.

Dus helaas voor de fans ook in Nederland kunnen we niet genieten van de double bill, aangekleed met neptrailers. O ja, over het lot van de neptrailers, van de hand van oa Rob Zombie, Edgar Wright en Eli Roth, moet de distributeur nog beslissen. Maar het zou me niks verbazen als die gewoon komen te vervallen. Het enige pluspunt is dat we nu extra materiaal krijgen bij beide films, scènes die de Amerikanen niet te zien krijgen.

We weten nu waar we aan toe zijn. Maar zijn we het er mee ens. Laat je horen als je het belachelijk vindt of als je het zo wel best vindt.

 

Lees ook:Grindhouse gesplitst in België
Lees ook:Eerste foto uit fake Grindhouse-trailer
Lees ook:Grindhouse opnieuw apart uitbrengen?
Lees ook:Roth en Zombie maken Grindhouse-trailers
Lees ook:Grindhouse facts

4 reacties op “Grindhouse ook in Nederland opgesplitst!!

 1. Carl

  Kut-distributeur. Walgelijk. Maar ik ga hem niet spekken. Als hij denkt mij twee keer een bioscoopkaartje te laten betalen, mooi niet dus, ik ga helemaal NIET. Ik koop later de dvd wel. En als ze die ook opsplitsen (god verhoede) dan koop ik wel de Amerikaanse. Stelletje zakkenvullers gatverdegatverdegatver. ze slopen het hele concept, gewoon om meer meer te cashen. Hufters.
  wie gaat ermee boycotten?

    /   Beantwoorden  / 
 2. OmegaRed

  Wie is de distributeur?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Sonic

  Te ziek voor woorden, de echte tarantino en/of rodriguez fan walgt hier inderdaad van. Ik ga in ieder geval niet op deze manier, stelletje neppers….. Heeft die distributeur dan helemaal geen waarde meer voor de goede film en draait dan ook alles om geld. Dan maar downloaden die film (kan ik thuis m’n eigen grindhouse maken), en later inderdaad de import dvd halen. Aan mij verdient die distributeur in ieder geval niets!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Rene Geerlings

  Echt idioot. Ik ga absoluut niet kijken naar die commerciele opgesplitste versie. Ik wacht wel tot Grindhouse getoond wordt zoals ie bedoeld was.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.