Eckhart gecast in nieuwe Batmanfilm

Aaron Eckhart heeft de rol te pakken van Harvey Dent in de volgende Batmanfilm The Dark Knight. Eckhart is bekend van zijn rollen uit oa Erin Brockovich en Thank You For Smoking. Dent is de openbare aanklager van Gotham City. De verwachting is dat Dent in Knight nog gewoon zichzelf blijft en pas in de volgende film als zijn alterego Two Face zal optreden. Eckhart verslaat met zijn rol collega's als Jamie Foxx, Edward Norton en Ryan Philippe die ook voor Dent in de running waren.

Wat mij betreft is Eckhart ook de beste keuze voor Dent. Een lekkere glibberige openbare aanklager die Batman helpt met het opruimen van het scum in Gotham. De rol van de Batman's vriendin (die in Batman Begins werd gepeeld door Katie Holmes, die niet terugkeert) zal hoogstwaarschijnlijk niet naar Emily Blunt gaan. Maar naar Maggie Gyllenhaal. Haar agent kon het nieuws noch bevestigen noch ontkennen. In Hollywood betekent dat vaak dat de rol in de pocket zit.

De grote tegenstander van Batman wordt The Joker, gespeeld door Heath Ledger. The Dark Knight gaat volgend jaar zomer in première.

Lees ook:Katie Holmes niet in Batman sequel
Lees ook:The Dark Knight’s Two Face staat achter de bar
Lees ook:Een boodschap van The Joker
Lees ook:Katie vervangen door Emily in Batmanfilm
Lees ook:Drie Batty The Dark Knight posters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.