The Golden Compass website opent zich

De website voor het fantasy spektakel The Golden Compass is in de lucht. Op de site kan je behalve exclusieve foto's uit de film, ook wat conceptual art bekijken. Tevens krijg je de kans om het gouden kompas zelf te ontdekken. En wanneer je de wijzers op cauldron-lighting bolt-horse zet, dan krijg je nog iets extra's over de film te zien.

Daniel Craig ziet er idd cool uit met zijn baard en Nicole Kidman ziet er betovernd uit als Mrs. Coulter. Jammer dat er geen foto van Eva Green op staat. En dat ook de look van de dæmons (de zielen van de personages in de vorm van een dier, die hun hele leven met hun meegaat) nog even geheim blijft.

Kijk even rond op The Golden Compass en maak kennis met de karakters die vanaf kerst volgend jaar de bioscoop bereiken.

Lees ook:Eerste foto Daniel Craig als Lord Asriel
Lees ook:Veel foto’s van The Golden Compass
Lees ook:The Golden Compass trailer online!!
Lees ook:Eerste officiële Golden Compass foto
Lees ook:De eerste beelden van The Golden Compass!

3 reacties op “The Golden Compass website opent zich

  1. Stief

    Cool!!! Nu maar hopen dat Chris Weitz geen potje maakt van een van de grootste en beste literaire fantasy-romans van de 20e eeuw. Zou je ook geen arm en been geven om op dit moment rond te mogen lopen in Shepperton Studios om de sets en artdirection te mogen bewonderen? O en natuurlijk houden ze die daemons nog even geheim (overigens zit het met daemons zo dat ze niet specifiek 1 dier zijn als je nog kind bent – ze zijn veranderlijk – pas op latere leeftijd nemen ze een vaste vorm aan). O en leer eens spellen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Stief

    En ook nog iets: het zijn dæmons, niet daemons. Zat ik zelf ook nog verkeerd, maar je kunt het tekentje zo op internet vinden en kopieren.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Niels

    Ik zou niet een arm en een been geven om op de set te zijn. Ik zou mijn hele lijf ervoor geven om in Lyras wereld te leven. Aan het einde van het laatste boek zat ik gwooon te janken, bestwel triest

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.