Shrek 4 in 2010

Disney en DreamWorks beginnen steeds interessantere animatietitels in productie te brengen. Deze week werden door beide studio’s titels voor films in 2008, 2009 en zelfs 2010 bekendgemaakt. DreamWorks is met het nieuws gekomen dat we een vierde Shrekfilm in het jaar 2010 kunnen verwachten. Een jaar of wat later volgt dan de langverwachte Puss in Bootsfilm, die toch in de bioscoop komt en niet direct naar DVD.

Pixar heeft zijn volgende film na Ratatouille ook aangekondigd. Het mysterieuze Wall-E wordt in juni 2008 verwacht. De makers laten nog geen plotdetail over deze film los.

Volgend jaar kunnen we behalve Ratatouille ook nog Meet the Robinsons en de part CGI/part live-action sprookjesmusical Enchanted verwachten. Het jaar daarop tracteert Disney ons dus op Wall-E en op Hollywood Dog, met onder meer een stem van John Travolta. In datzelfde jaar in mei schotelt DreamWorks ons Kung Fu Panda voor, over een luie, dikke panda die moet vechten om zijn dorp te verdedigen. Stemmen hierin zijn onder meer van Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Lucy Lu, Jackie Chan en Ian McShane. Later dat jaar verschijnt Madagascar 2 in de bioscopen.

Maar nu heeft Spielbergs animatiebedrijf ook z’n titels voor 2009 vrijgegeven. Als eerste in mei Monsters vs. Aliens, een film dat gebaseerd is op de horrorcomic Rex Havoc. Monsterjager Havoc moet in actie komen om alienmonsters te verslaan wanneer ze de TV-kabeldoorgifte in gevaar brengen. In november van dat jaar staat How to Train Your Dragon op het programma. In deze film moet een vikingjongen een gevaarlijke draak verslaan. Maar de draak is helemaal niet gevaarlijk, maar zo lui en mak als wat. Dit wordt een echte familiefilm. Tenslotte wordt het vervolg op Narnia, Prince Caspian, door Disney in mei 2008 verwacht.

Zo zie je, er is voor ieder wat wils in het land der Disney en DreamWorksanimatie.

Lees ook:Nieuwe TV Spots voor WALL•E en Kung Fu Panda
Lees ook:Nieuwe Disney foto’s van oa Wall • E, Prince of Persia en Ratatouille
Lees ook:Kung Fu Panda 2 in zomer 2011 in de bioscopen
Lees ook:Laatste Harry Potterfilm officieel in tweeën gedeeld
Lees ook:WALL•E en Wanted veroveren de Amerikaanse box office

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.