Scarlett in kostuum

Scarlett Johansson in periode kostuum? Hmmm? Daar moet ik bij wezen. En de jonge actrice trekt in maar liefst twee nieuwe films de dameskleding van weleer aan. Eerder was al bekend geworden dat ze in The Other Boleyn Girl, naast Natalie Portman te zien al zijn. Maar schijnbaar wil Scarlett haar dress nog even aanhouden voor het periode-drama Mary Queen of Scots.

In deze laatste film kruipt Johansson in de rol van Queen Mary of Scotland, die een haat/liefde relatie heeft gekend met Queen Elizabeth I. De rol van de toenmalige Britse vorstin is nog niet ingevuld, maar Kate Winslet of Keira Knightley zouden wat mij betreft zeker goede kandidates zijn.

In de andere film is Scarlett te zien als een van de twee rivaliserende Boleyn zusjes die allebei hun zinnen hadden gezet op de plaats in het bed naast koning Henry VIII, gespeeld door Eric Bana. Scarlett en Natalie misschien wel samen in bed? Oeffff. Kan ik dat nog wel hebben? Tuurlijk wel. Interessant om te zien dat Scarlett de komende tijd de geschiedenis induikt om haar acteertalent te versterken.

The Other Boleyn Girl wordt volgend jaar verwacht en Mary Queen of Scots pas in 2008.

Lees ook:Rourke en Johansson in Iron Man 2
Lees ook:First Look: Eerste foto Scarlett Johansson in Iron Man 2
Lees ook:Nieuwe foto’s Iron Man 2 van Robert en Scarlett
Lees ook:First Look: Eerste prachtige Alice in Wonderland foto’s
Lees ook:Eastwood en Forster zijn griezelige mannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.