J.J. Abrahams bestijgt King’s Dark Tower

Lost-bedenker en M:I-3-regisseur J.J. Abrahams is in gesprek met horroricoon Stephen King om diens Dark Tower boekenreeks voor film of TV te bewerken. De twee zijn er nog niet uit of het meerdere films moeten worden. Of dat de Dark Tower beter tot zijn recht komt als miniserie op TV. Men denkt dat dit laatste de beste optie zou zijn, maar er staat nog niks vast.

King is een groot fan van Lost en hij mocht zelfs een paar maanden geleden een kijkje nemen op de set van de avonturenserie. Abrahams moet ook nog de knoop doorhakken of hij enkel als producent of ook als regisseur van het project optreedt. De Dark Tower boekenserie wordt door de fans al enige tijd beschouwd als een van de mooiste werken van King. In de boeken worden verschillende genres als fantasy, horror, sciencefiction en western met elkaar vermengd.

Lees ook:Katie vervangen door Emily in Batmanfilm
Lees ook:No Dirt voor Ledger, maar The Joker
Lees ook:Mysteryfilm 1-18-08 heet eigenlijk….. Colossus?
Lees ook:The Dark Knight trailer has arrived
Lees ook:Fox slim als Fantastic Mr. Fox

Eén reactie op “J.J. Abrahams bestijgt King’s Dark Tower

  1. Maarten

    In een film past het gewoon niet. En een miniserie moet wel een maxiserie worden, wil je in elk geval een deel van het verhaal recht doen. Ik ben wel benieuwd, maar het zou wel eens flink tegen kunnen vallen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.