The Hangover blijft nog ff hangen

The Hangover is voor het tweede weekend achtereen de best bezochte film in de USA geworden. De grappigste komedie van de zomer was in zijn 2e weekeinde goed voor bijna $33,5 miljoen aan verkochte kaartjes. Hiermee wist de film met gemak de twee nieuwkomers The Taking of Pelham 1 2 3 en Imagine That te verslaan. The Hangover heeft nu na twee weken release ruim $103 miljoen opgebracht. Een prachtig resultaat voor de leukste film van de zomer!

Denzel Washington en John Travolta moesten met hun nieuwe thriller Pelham 1 2 3 zelfs genoegen nemen met een opening op de derde plaats. Pixars Up bereikt met nog eens $30 miljoen hoger sferen, met een totaal van $187 miljoen op zijn conto. John en Denzel waren samen goed voor $25 miljoen, toch weer een teleurstelling bvoor een starstudded film. Om van de sterstatus van Eddie Murphy nog maar te zwijgen. Zijn nieuwe familiefilm Imagine That kwam niet verder dan de 6e positie. Eddie’s carrière zakt steeds verder weg en als hij niet snel Beverly Hills Cop 4 gaat maken, dan zou het weleens gedaan kunnen zijn met de komiek.

Vanaf vrijdag kunnen de Amerikanen kiezen uit twee nieuwe films: Sandra Bullock in haar nieuwe romcom The Proposal en Year One, de Bijbelse comedy met Jack Black. Maar ik voorspel dat onze vier Vegas-vrienden nog een weekje langer de #1 movie of the country blijven.

Lees ook:UP vliegt net iets hoger dan The Hangover
Lees ook:First Look: Washington en Travolta in The Taking of Pelham 123 trailer
Lees ook:Travolta wordt bad guy in de metro
Lees ook:First Look: Poster en trailer Taking of Pelham 123
Lees ook:Washington en Scott kapen een metro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.