National Treasure 2 massaal in Amerika naar gegraven en gevonden

National Treasure 2: Book of Secrets is dit weekend de bestbezochte film in Amerika geworden. Hiermee heeft Nicolas Cage's sequel Will Smiths I Am legend alweer van de troon gestoten. Treasure opende met een bedrag van $45,5 miljoen waarmee hij het origineel van een paar jaar geleden oversteeg. Maar Cage kwam niet eens in de buurt van Smiths monsteropening vorig weekend van I Am Legend.

Legend viel terug naar de tweede plaats, maar heeft nu in bijna 2 weken $137,5 miljoen gedaan. En dat zie ik Cage nog niet voor mekaar krijgen. De volgende nieuweling vinden we op plek #4; de politieke dramedy Charlie Wilson's War, met Tom Hanks en Julia Roberts, was goed voor ruim $9,6 miljoen. Direct gevolgd door Johnny Depps zangdebuut in Tim Burtons horrormusical Sweeney Todd met $9,3 miljoen. Maar gezien Todd in de helft minder bioscopen draait, waren de mensen duidelijk benieuwder naar Depp dan Hanks.

De romcom P.S. I Love You, die ook bij ons sinds donderdag draait, was nieuw op #6, terwijl een andere comedy Walk Hard: The Dewey Cox Story binnenkwam op #8. Alvin en zijn Chipmunks blijven doorrockpieppen op #3, met een totaal van $85 miljoen.

Lees ook:National Treasure 2 ook met kerst meestgezochte schat
Lees ook:National Treasure 2 nu ook bij ons nummer 1
Lees ook:National Treasure 2 in Amerika van onschatbare waarde
Lees ook:Openingsbeelden van I Am Legend
Lees ook:National Treasure 2 staat roodgloeiend; Dode lijn One Missed Call

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.