Heath Ledger dood in zijn NY appartement gevonden

Acteur Heath Ledger is vandaag dood gevonden in zijn appartement in Manhattan. Hij zou zijn overleden aan een drug overdose, maar de politie onderzoekt dit nog. Godverdomme Heath waarom doe je nou zoiets. Hij had nog wel die mooie film Candy gemaakt, over het kicken van je een drughabit. Niet te geloven dit!

Deze zomer is zijn performance als The Joker in The Dark Knight de laatste keer dat we van deze zeer getalenteerde acteur kunnen genieten. Ledger ontving twee jaar geleden nog een Oscarnominatie voor zijn rol in Brokeback Mountain.

Heath Ledger is 28 jaar oud geworden.

Lees ook:No Dirt voor Ledger, maar The Joker
Lees ook:Katie Holmes niet in Batman sequel
Lees ook:De grimas van de nieuwe Joker
Lees ook:Depp, Damon en Bale in Heath Ledgers laatste rol?
Lees ook:Een boodschap van The Joker

6 reacties op “Heath Ledger dood in zijn NY appartement gevonden

  1. Tarsius Spectrum

    Heath Ledger dood? Huh. Wtf? Was dus mijn eerste reactie toen ik dit nieuws las op IMDb. Was hij dan zo fucked up? Kan het haast niet geloven. Zo jong, zoveel talent. Weg. RIP mate.

      /   Beantwoorden  / 
  2. lex

    amai ik moet zeggen ik wist ook niet dat hij zo diep zat. ik zag een beeld op tv in het journaal en twijfelde eerst of ik het wel goed gehoord had,spijtig genoeg wel…..
    R.I.P en sterkte aan zen crouw en dochtertje Matilda

      /   Beantwoorden  / 
  3. Andy

    Echt erg ik dacht toen ik het hoorde op de radio dit is vast een grap. Maar nu ik het overal lees denk ik dit is echt niet te geloven!!! Echt waar Heath je blijft altijd in mijn hoofd. R.I.P Mate

      /   Beantwoorden  / 
  4. CIA

    Wow, dit is echt erg… Toen ik het gisteravond las, was ik er even niet goed van. Zeker nadat ik mezelf ervan had kunnen overtuigen dat het wel degelijk géén grap was. Ik wist ook helemaal niet dat Ledger er zo slecht aan toe was… Een groot verlies, niet alleen voor de filmindustrie maar vooral voor Michelle Williams en hun 2jarig dochtertje Matilda Rose. Geld maakt dus niet gelukkig, het is wederom bewezen…

      /   Beantwoorden  / 
  5. Evelien

    Ik ben er nog altijd niet goed van, dit was gewoon één van m’n favorieten! Ik kan het ergens nog altijd niet geloven :(
    Maar ik wil hier vooral ook even de berichtgeving rechtzetten, hij is niet gestorven door zelfmoord noch door drugs.
    Het ging hier om medicijnen en een ongeluk, hij nam 5 verschillende soorten pillen (allemaal aan hem voorgeschreven), had slapeloosheid en stress, volgens insiders veroorzaakt door z’n laatste rol als The Joker die alles van hem vergde en hem uitputte.
    De autopsie moet nog precies uitwijzen wat er gebeurd is maar er is geen sprake van zelfmoord en al zeker niet van verboden drugs. Wou ik toch wel even rechtzetten, dit is allemaal al tragisch genoeg…

      /   Beantwoorden  / 
  6. Nat

    Ik ben er ook nog steeds niet goed van. Ik weet nog toen ik het las, dat ik zeker een minuut voor mijn scherm stond uit te staren. Totaal in ongeloof en in shock. Mijn hart raasde echt aan 120/min. Ik heb die nacht slecht geslapen en de dag erna kon ik Heath en zijn tragische dood maar niet uit mijn hoofd krijgen. Ik heb er nog steeds moeite mee om er niet te veel aan te denken. Hij was nog zo jong (waarschijnlijk één van de hoofdredenen waarom het mij zo enorm raakt), had nog een hele mooie carriere voor zich. Hij was pas uit de startblokken geschoten.
    Wat een verlies. Heath was zo bescheiden, zo eenvoudig – helemaal niet het hollywoodtype, en een fantastische vader. Mijn gedachten gaan uit naar zijn familie en zijn dochtertje Mathilda. Ze was zijn oogappel en een echte “daddy’s girl”.

    Een nieuwe hollywoodlegende is geboren – mede door zijn tragisch einde, maar ook door de herinnering aan een fantastisch acteur en mens.

    RIP Heath

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.