Da Vinci Code-sequel uitgesteld

Angels and Demons, het vervolg op de Da Vinci Code, moet noodgedwongen worden uitgesteld omdat het script nog niet af is. En vanwege de huidige writer's strike in Hollywood mag geen enkele scenarist een pen oppakken. Sony is nog niet helemaal blij met het script wat er nu ligt en wil toch graag nog wat aanpassingen. Maar dat kan pas wanneer de stakingen voorbij zijn.

Angels and Demons, waaraan Tom Hanks eigenlijk begin volgend jaar zou beginnen, staat nu gepland voor een release op 15 mei 2009, een half jaar later dan eerst de bedoeling was. Andere films die nu toch ook hinder ondervinden van het niet-schrijven zijn o.m. Bruno, de opvolger van Borat, Justice League of America (waarvan de superhelden wel al zijn gecast) en de spythriller Edwin A. Salt, met Tom Cruise.

Salt zou geregisseerd worden door Terry George, maar die laat de boel nu schieten. Michael Mann heeft interesse getoond de film over te nemen, maar wil wel eerst een paar re-writes doorvoeren. Zo wordt toch ook movie Hollywood getroffen door de strike. De onderhandelingen gaan 26 november verder.

Lees ook:Jolie vervangt Cruise in spionagethriller Edwin A. Salt
Lees ook:Angelina Jolie te druk met de twins voor Salt film?
Lees ook:Tom Cruise is Edwin A. Salt
Lees ook:First Look: Bruno trailer
Lees ook:Hanks en Howard terug in Da Vinci Code prequel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.