Trailers galore de komende weken

De komende weken breekt de belangrijke pre-kerstperiode aan, waarin de studio's hun grootste films presenteren. En tegelijkertijd maken ze van de gelegenheid gebruik alvast hun lente-en zomerblockbusters aan het publiek voor te stellen. Volgende week begint al goed met de release va de eerste trailer voor het ultragewelddadige sci-fi actiespektakel Wanted.

Diezelfde week wordt ook de eerste trailer voor het nieuwe DreamWorks-animatieavontuur Kung Fu Panda gelanceerd. Ik ben heel erg benieuwd naar Wanted, waar we nog niet eens 1 foto van hebben gezien. Van Panda heb ik zoals je misschien wel weet al het een en ander gezien op de Expo deze zomer and I like what I've seen!

Twee weken later gaat de langverwachte (maar voor mij niet meer zo interessante) Beowulf in première. En Paramount attached daar een trailerpakket aan bestaande uit de eerste echte beelden van het geheimzinnige monsterproject 01-18-08, een nieuwe trailer voor Iron Man en de eerste teasertrailer voor een kleine film getiteld…. Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

Dus hou Hollywoodblog de komende weken voor deze en andere nieuwe trailers in de gaten!

Lees ook:Prijsvraag: Wanted
Lees ook:De nieuwe Wanted trailer
Lees ook:Nieuwe TV Spots voor WALL•E en Kung Fu Panda
Lees ook:Prijsvraag: Kung Fu Panda
Lees ook:Drie coole trailers in aantocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.