Trailernieuws

Met nog meer grote zomerfilms in aankomst, is het voor de Hollywood studio's de ideale gelegenheid alvast hun komende kerstsuccessen te teasen. Zo zal Warner Bros voor Ocean's 13 de eerste trailer van I Am Legend laten zien. Het sc-fi/horrorspektakel met Will Smith moet voor WB het grote kerstcadeau worden. Dus volgende week zal de trailer van I Am Legend hier op dit blog te zien zijn.

Aan de release van Fox' Die Hard 4.0 eind juni zal de trailer vastzitten van Death Sentence, een thriller met Kevin Bacon in de hoofdrol. Even later lanceert Fox voor The Simpsons Movie de eerste trailer van de nieuwe computeranimatiefilm Horton Hears a Who, met de stem van oa Jim Carrey. En als laatste zal Disney voor Pixars Ratatouille, een teaser vertonen van Wall • E, Pixars robottenliefdesverhaal voor volgend jaar. 

Dus hou hollywoodblog deze zomer in de gaten voor de nieuwste trailers. 

Lees ook:Horton Hears a Trailer
Lees ook:Carice Hears a Who
Lees ook:Jim Carrey zegt overal ja op
Lees ook:Eerste foto van Jim Carrey als olifant
Lees ook:The Simpsons trash a trailer

Eén reactie op “Trailernieuws

  1. esteban

    Schitterend nieuws, ik had niet verwacht nu al een trailer van ‘Horton Hears a Who!’ te zien. En ik dacht enigzins wel dat we naar goede gewoonte een glimp zouden opvangen van ‘Wall.E’ bij ‘Ratatouille’, want het is toch zwaar uitkijken naar dit gewaagde project! Fijn hier de bevestiging te lezen. :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.