Earle Haley wordt nieuwe Freddy Krueger Elm Street-remake

Acteur Jackie Earle Haley wordt de nieuwe Freddy Krueger in de A Nightmare on Elm Street-remake. Haley is momenteel nog te zien in Watchmen als de gemaskerde psychopaat Rorschach. Nu neemt hij dus de overbekende messenhandschoen ter hand en kruipt in de huid van de kindermoordenaar uit de bekende horrorfilmcyclus. Voor het eerst zal dus iemand anders dan Robert Englund de huizen van Elm Street onveilig maken.

Ik vind Haley een perfecte keuze voor de rol van Freddy. Hij is een acteur van kaliber en kan volgens mij de rol van de pedofiele Krueger, zoals hij in het originele script was, tot grote hoogtes brengen. De grappige oneliners zijn in de remake allemaal geschrapt en Krueger wordt echt de nachtmerrie van iedere jongere die bij Elm Street in de buurt komt. Haunting in Connecticut-acteur Kyle Gallner is al gecast in de rol die Johnny Depp in het origineel beroemd maakte.

Ik heb het normaalgesproken niet zo op remakes, ik vond de remake van Friday the 13th bijv. erg tegenvallen, maar The Last House on the Left (ook van Wes Craven) was echt supergoed, dus het kan wel.

A Nightmare on Elm Street gaat in april volgend jaar in première.

Lees ook:First Look: Freddy Krueger in Nightmare on Elm Street
Lees ook:First Look: A Nightmare on Elm Street trailer
Lees ook:Volgende week nieuwe Nightmare on Elm Street trailer
Lees ook:Freddy Krueger is back!!!
Lees ook:Earle Haley is Rorschach?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.