Sneak Peek: Cavia’s met een missie in G-Force

UPDATE: Op dinsdag 30 december a.s. kan je de cavia’s ook echt in actie zien, want op die dag kan je hier op Hollywoodblog de eerste teaser trailer voor G-Force bekijken. Nog ff geduld dus. 

Vandaag heeft USA Today de primeur van de eerste 5 foto’s (klik verder) voor Disney’s grote zomerfilm G-Force. De film, die een combi is van live-action met CGI, is een soort Reddertjes maar dan met cavia’s. De commando-huisdiertjes, met de stemmen van Sam Rockwell en Penelope Cruz, moeten de wereld redden van het maniakale plan van miljardair Bill Nighy.

Hierbij worden caviaatjes Darwin en Juarez geholpen door cavia Blaster, Bucky de hamster (Steve Buscemi), de vlieg Mooch en computerspecialist Speckles, een mol met de stem van Nicolas Cage. Ik ben altijd al een sucker geweest voor een Mision Impossible-film met cavia’s, hamsters en een mol, dus ik kan niet wachten. En de eerste foto’s van de cavia’s (de rest van het team wordt nog ff geheim gehouden) zien er indrukwekkend uit.

Ik zie G-Force voornamelijk als een lekkere opwarmer voor de verfilming van We3, een verhaal over een laboratorium kat, hond en konijn, die de gehele regering achter zich aan krijgen wanneer ze uit het lab weten te ontsnappen. En dit wordt geen kinderfilm, maar serieuze gewelddadige Rambo-shit. G-Force gaat eind juli 2009 in première.

Lees ook:Tweede trailer voor cavia-avonturenfilm G-Force
Lees ook:First Look: Spioncavia’s in G-Force Trailer
Lees ook:The A-Team gespot!!
Lees ook:Eerste logo voor Disney’s dierencommando-film G-Force
Lees ook:Nicolas Cage is een mol; Steve Buscemi een hamster

Eén reactie op “Sneak Peek: Cavia’s met een missie in G-Force

  1. David

    Whahahha geweldig :’) Ik MOET em zien :P of het wordt een flop.. maar dat zien we dan wel. Hopelijk beter dan Beverly Hills Chihuahua.. denk et wel :P

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.