Game Over voor Jim en Cameron


Jim Carrey en Cameron Diaz hebben samen besloten hun komende filmproject A Little Game te verlaten. Hun eerste geplande filmreünie sinds The Mask is dus helaas van korte duur geweest. Filmstudio Focus Features hoopt Carrey nog vast te kunnen houden, maar ik denk dat hij niet meer terugkomt op zijn besluit. Jim en Cameron wilden juist het ‘zwartkomische’ gedeelte van het script behouden, terwijl de studio een commerciëlere film in gedachte had.

In A Little Game zouden de twee sterren een perfect koppel spelen dat besluit net te doen alsof ze uit elkaar gaan. Maar dan komen ze ercahter dat hun vriendenkring hun relatie eigenlijk al vanaf het begin niet zag zitten. Jammer dat we deze twee nu niet in deze rollen te zien krijgen, want het klikt als een interessant uitstapje voor beiden. Maar helaas gaat het feest nu niet meer door.

Voor Carrey is dit al de zoveelste film waar op het laatste moment de stekker uit getrokken wordt. Het gebeurde vorig jaar bij de comedy Used Guys, met Ben Stiller en dit jaar nog met de verfilming van Ripley’s Believe it or Not. Regisseur Tim Burton ging liever eerst Sweeney Todd met Johnny Depp maken. Maar waarschijnlijk worden deze twee films ooit nog wel gemaakt.

Carrey is volgend jaar in de thriller The Number 23 te zien, terwijl Diaz eind dit jaar de kerst opfleurt met de romantische komedie The Holiday.

Lees ook:Jim Carrey zegt overal ja op
Lees ook:Tom en Cameron op de set van hun nieuwe film Wichita
Lees ook:Een weekje op vakantie
Lees ook:Merry Shrekmas
Lees ook:Nieuwe foto’s Tropic Thunder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.