Buzz: Fiennes en Stone in Clash of the Titans

Een Britse krant meldt vandaag dat Ralph Fiennes momenteel in gesprek is met Warner Bros om de rol van de Griekse God van de onderwereld Hades te spelen, die het opneemt tegen held Perseus in de komende mythologische fantasy film Clash of the Titans. Daarnaast schijnt Liam Neeson nog steeds in de running te zijn als Zeus, ondanks het recentelijke overlijden van zijn vrouw Natascha Richardson. Een ander gerucht is dat Sharon Stone de rol van de vrouw van Zeus Hera op zich zal nemen. Maar dat moet ik eerst zien om te geloven. 

Eind vorige week werd ook bekend dat Casino Royale-bad guy Mads Mikkelsen en actrice Alexa Davalos ook meedoen. Mikkelsen vertolkt de rol van Draco, een Pretorische wacht, die Perseus op zijn ontdekkingstocht vergezeld. Davalos speelt Andromeda, de knappe prinses die door Hades wordt gekidnapt en die Perseus moet zien te bevrijden.

Sam Worthington, die dit jaar zal schitteren in zowel Terminator Salvation als James Camerons Avatar, is al gecast in de hoofdrol van Perseus en 007-actrice Gemma Arterton is Io, een halfgodin die Perseus kan leiden naar het gevleugelde paard Pegasus.

Clash of the Titans draait vanaf begin april volgend jaar in de bioscopen.

Lees ook:Mythische nieuwe foto’s Clash of the Titans
Lees ook:Gemma Arterton in Clash of the Titans
Lees ook:Must See: Rockin’ Clash of the Titans Teaser Trailer
Lees ook:First Look: Behind the Scenes beelden Clash of the Titans
Lees ook:First Look: Eerste foto’s Clash of the Titans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.