Zemeckis-reünie in A Christmas Carol

A Christmas Carol, hebben we wel nog een versie nodig van dit kerstverhaal, wordt binnenkort één grote Robert Zemeckis-reünie. Tenminste als het aan de regisseur zelf ligt wel. Net zoals hij bij Beowulf heeft gedaan, wordt ook Dickens' klassieker door de duurste computers gehaald. Jim Carrey speelt de hoofdrol van Scrooge en daarnaast ook de geesten van het kerstverleden, heden en toekomst.

Maar nu heeft Zemeckis te kennen gegeven graag zijn andere vrienden ook een rol te geven. Zo wil hij dat Tom Hanks, wie hij tig keer kloonde in The Polar Express, de rol speelt van Bob Cratchit. En uit Back to the Future de enige, echte Doc Brown (Christopher Lloyd) zou de perfecte geest van Marley zijn. En zelfs de aan Parkinson lijdende Michael J. Fox (Marty McFly) staat op z'n lijstje voor de rol van Tiny Tim. Dat zou voor de man een mooie gelegenheid zijn weer op het witte doek te schitteren.

A Christmas Carol moet kerst 2009 in de bioscopen draaien. Hierdoor zou The Princess and the Frog, ook van Disney, verschuiven naar maart 2010. 

Lees ook:First Look: Eerste fragment A Christmas Carol
Lees ook:Eerste beelden van personages uit Disney’s A Christmas Carol
Lees ook:Prijsvraag: Disney’s A Christmas Carol
Lees ook:Exclusief: Eerste officiële foto A Christmas Carol
Lees ook:Jim Carrey’s A Christmas Carol trailer komt 1 juli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.