Eerste art van Zack Snyders Sucker Punch

UPDATE: Hi-res look van de first Sucker Punch art, dankzij de blog van de tekenaar. O, en ik heb zelf het T-shirt voor een leuk prijsje op Ebay gescoord.

Zack Snyder heeft op Comic Con, tijdens de speciale Bluray vertoning van de Director’s Cut van zijn film Watchmen, T-shirts uitgedeeld met daarop de eerste art voor Snyders nieuwe film Sucker Punch. De film speelt zich af in de jaren 50 in een soort gesticht, waar meerdere meisjes patiënt zijn. Onder hen Baby Doll, rol van Emily Browning, die haar nare werkelijkheid probeert te ontsnappen door zelf een andere realiteit te creeëren. Een land waar B-52′s, mitrailleurs en draken de normaalste zaak van de wereld zijn. 

Sucker Punch wordt een gewelddadig avontuur, waarin ook muziek een grote rol speelt. De opnames beginnen 10 september a.s. en Zack heeft er zin in. Op het T-shirt zien we Baby Doll, die allerlei rare dingen (drakenklauw, samuari zwaard, mitrailleur) uit haar hoofd heeft groeien. Zeer symbolisch allemaal en supercool. Ik vind Watchmen nog steeds een van de betere films van dit jaar en ben ook erg benieuwd naar Punch, het eerste originele script van Snyders hand.

Sucker Punch gaat eind maart 2011 in première.

Lees ook:Emily Browning krijgt hoofdrol in Snyders Sucker Punch
Lees ook:Seyfried geen Sucker Punch girl meer
Lees ook:Snyder cast zijn Sucker Punch-girls
Lees ook:Snyder maakt Alice in Wonderland met mitrailleurs
Lees ook:Casting Watchmen binnen paar weken bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.