First Look: Eerste prachtige Alice in Wonderland foto’s

USA Today heeft vandaag de primeur van een drietal foto’s van Johnny Depp, Helena Bonham Carter en Anne Hathaway als hun personages in Tim Burtons komende 3D CGI/live action Alice in Wonderland. En daarnaast heeft Disney ook nog drie production art beelden van de film vrijgegeven. Hierbij wordt meteen bevestigd dat de uitgelekte foto van Depp van november vorig jaar idd de look is van Johnny als de Mad Hatter in de film. Lekker scary dus.

Bonham Carter is, incl. vergroot hoofd, voor het eerst te zien als de gemene Red Queen, die Alice haar hoofd eraf wil hebben. Hathaway is haar lieve zus, de White Queen, die door zuslief uit het paleis is gegooid. Zij is lief, maar ook over the top; ze loopt niet gewoon, ze zweeft. En op de production art foto’s zien we Alice naast the White Rabbit (stem van Michael Sheen) staan, in de tuin naast de pratende bloemen en zij-aan zij met de olijke tweeling Tweedledee en Tweedledum (allebei ingesproken door Little Britain-acteur Matt Lucas). Alles ziet er heerlijk fucked up en Burton-esque uit, zoals het hoort.

Deze week mag ik van Disney naar een speciale tentoonstelling over de making of van Alice, met nog meer foto’s (hopelijk ook van de Cheshire Cat en de Caterpillar), production art en bewegend beeld. Burtons Alice, dat als een soort sequel beschouwd kan worden, omdat het verhaal zich afspeelt 10 jaar nadat Alice al voor de 1e keer in wonderland is geweest, maar zich daar niks meer van herrinnert, ziet er werkelijk fantastisch scary uit en ik kan niet wachten tot volgend jaar maart. Gelukkig is woensdag al stukken vlugger.

Op de site van USA Today kan je nog in- en uitzoomen op de production foto’s van Alice in Wonderland.

 

Lees ook:Nieuwe Alice in Wonderland foto van White Queen
Lees ook:Sneak Peek: Tim Burtons Alice in Wonderland
Lees ook:Nieuwe Alice in Wonderland foto’s
Lees ook:UPDATE Nieuwe foto’s Alice in Wonderland (waaronder de caterpillar)
Lees ook:Nog een Alice in Wonderland image

3 reacties op “First Look: Eerste prachtige Alice in Wonderland foto’s

  1. Zaclover

    Maar speelt Zac EFron er ook in meee? I luv him soooo!!!! Heb jij sn adres of msn?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Seijejan

      Oeeh…Speelt Megan Fox erin mee?…..

        /   Beantwoorden  / 
  2. Samantha

    Natuurlijk speelt hij er niet in mee, Hij hoeft niet overal in mee te spelen hoor!

    Ik kan niet wachten om dit te zien, ik zelf ben een grote Johnny Depp fan ik moet zeggen het ziet er allemaal zo mooi uit, bijna als een raar sprookje, I love it!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.