First Look: Retro Fantastic Mr. Fox trailer

Vandaag is dan eindelijk de eerste trailer uit voor de stopmotion animatiefilm Fantastic Mr. Fox, naar het gelijknamige verhaal van Roald Dahl. Wat meteen opvalt is dat de eigenzinnige regisseur Wes Anderson ook op deze film zijn eigen stempel heeft gedrukt. Hij heeft met opzet de film een retro look gegeven (het lijkt net of je naar een Oost-Europese tekenfilm uit de jaren 70 zit te kijken) en ook de humor en dialogen in de film zijn echt des Andersons.

Dat de stemmen van de dieren afkomstig zijn van Hollywood sterren George Clooney, Meryl Streep en Bill Murray is eigenlijk bijzaak. Ik denk zeker dat Mr. Fox een interessante film kan opleveren, maar ik weet niet precies voor welk publiek de film geschikt is. (Dat kampt Anderson al zijn hele carrière mee; niet dat hij dat erg vindt, hij doet t allemaal expres) De film is te volwassen voor kinderen, maar te kinderachtig voor volwassenen. Maar het is zeer moedig van 20th Fox om Anderson zoveel vrijheid te geven om deze film te maken. Ik sta nog steeds vooraan waneer Fantastic Mr. Fox begin december de bioscopen bereikt. En zeg nou zelf, een film met Bill Murray is nooit slecht!

Lees ook:Fantastic Mr. Fox trailer over twee weken (echt waar)
Lees ook:Exclusief: Streep vervangt Blanchett in Fantastic Mr. Fox
Lees ook:Fox slim als Fantastic Mr. Fox
Lees ook:Nieuwe Fantastic Mr. Fox foto’s
Lees ook:Nieuwe Fantastic Mr. Fox Trailer

0 reacties op “First Look: Retro Fantastic Mr. Fox trailer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.