First Look: Couples Retreat trailer

De lekkere zomerse trailer van de romantische comedy Couples Retreat om deze klamme woensdag mee te beginnen. Vince Vaughn, Jon Favreau, Jason Bateman, Malin Akerman, Kristin Davis en Kristen Bell besluiten hun uitgebluste relaties een beetje op te peppen door met z’n allen naar een tropisch eiland op vakantie te gaan. De beelden van de witte stranden en de azuurblauwe zee zijn zeer aanlokkelijk, maar ook de acteurs lijken het naar hun zin te hebben. En de grappen zijn best grappig. (altijd gunstig voor een comedy).

Ik ben geen fan Vaughn, maar Bateman en Favreau vind ik prettig om naar te kijken. En het vrouwelijke schoon is zeker ook niet te versmaden (gewoon lekkere wijven dus). Couples Retreat kan dus een hele leuke film worden als het een kruising blijkt te zijn tussen Forgetting Sarah Marshall en The Hangover. Maar als het in Four Christmases gebied terechtkomt, dan ben ik bang dat de getaway naar het paradijselijke Eden verandert in een midweek bij Center Parcs.

Couples Retreat draait vanaf november bij ons in de bioscopen.

Lees ook:Prijsvraag: Couples Retreat
Lees ook:Interview: Vince Vaughn en Malin Akerman voor Couples Retreat
Lees ook:First Look: Grappige wezentjes Came from Upstairs
Lees ook:Het Regent massaal Zombiehoofden in USA
Lees ook:Robin Williams wil jou trouwen

Eén reactie op “First Look: Couples Retreat trailer

  1. David

    Wat zijn de artikelen tegenwoordig een stuk leuker om te lezen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.