First Look: Trailer The Uninvited

Vandaag heb ik ook de eerste trailer voor je van de horrorfilm The Uninvited. Het gaat hier eigenlijk om een film die in 2007 al klaar was en toen nog onder de titel A Tale of Two Sisters, zoals het Zuid-Koreaanse origineel, door het leven ging. Nu bijna 2 jaar later komt de film, in Amerika althans, in januari in de bioscopen. Ik moet zeggen dat de film er wel zeer intrigerend uitziet en de beide zusjes prettig zijn om naar te kijken. The Uninvited zijn waarschijnlijk ook bij ons begin volgend jaar in première gaan.

First Look: The Uninvited Trailer 

Lees ook:First Look: Wolverine Trailer
Lees ook:Paramount released eerste foto’s horrorfilms 2008
Lees ook:De officiële trailer voor Inkheart
Lees ook:Cloverfield trailer Part 2
Lees ook:First Look: Race to Witch Mountain Trailer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.