First Look: Kate Hudson en Anne Hathaway in Bride Wars

 

Vandaag heb ik de internationale trailer voor jullie voor de nieuwe romantische comedy Bride Wars. In de film strijden hartsvriendinnen Kate Hudson en Anne Hathaway tegen elkaar om de mooiste trouwpartij. Zoals we al op tv kunnen zien gaan vrouwen heel ver om de 'mooiste dag van hun leven' te hebben. Zo ook deze twee meiden.

Bride Wars is dus eigenlijk een soort van verlengde van die reality-series. En zo te zien hebben Hudson en Hathaway de tijd van hun leven gehad elkaar het leven zo zuur mogelijk te maken. Dus voor iemand die niets met trouwen heeft, lijkt mij dit een entertaining film. Bride Wars draait vanaf eind maart in de Nederlandse bioscopen.

                          First Look: Trailer Bride Wars

Lees ook:Vechtende bruiden in Nederland op #1
Lees ook:Eastwood slaat Hudson en Hathaway op hun smoeltjes
Lees ook:Jackman, Hathaway en Mika in de circuspiste
Lees ook:Anne Hathaway wordt Passenger
Lees ook:Nieuwe posters at Showest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.