Gruwelijk stukje Saw V

Vandaag heb ik ook een gruwelijke sneak clip uit het alweer vijfde deel van de Saw-horrorreeks. Ik heb genoten van de eerste Saw, maar ben daarna eigenlijk afgehaakt. Ik ben een groot horrorfan, maar al die martelingen just for the sake of the gore doen mij niet zoveel. Maar ik moet toegeven dat deze clip er wel cool uitziet. Dus wie weet ga ik m nog kijken. Saw V draait in Nederland vanaf 8 januari in de bioscopen. Help 'ns 'n handje!

 Clip Saw V

Lees ook:First Look: Eerste minuut uit Wolverine
Lees ook:Voorpremière: Johnny Depp in Public Enemies
Lees ook:Cloverfield trailer Part 2
Lees ook:First Look: Eerste Sherlock Holmes posters
Lees ook:First Look: Trailer The Uninvited

Eén reactie op “Gruwelijk stukje Saw V

  1. melvindeweert

    saw is echt een enge film. Als iemand wordt gemarteld zit ik trillend achter de computer of tv.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.