Trailer nieuwe film Saw-makers

De trailer van de horrorthriller Dead Silence staat vanaf vandaag online. Het is de tweede film van James Wan en Leigh Whannell, de mannen achter de eerste en beste Saw-film. Alleen de mensen die denken dat Silence weer hakken en zagen wordt, komen van een koude kermis thuis. Hun tweede film bevat veel meer psychologische horror, dan de gore uit Saw. Maar persoonlijk vind ik dat niet zo erg. Ik zie altijd liever dat een horrorfilm spannend en neg is, dan dat er alleen maar in gehakt wordt.

In Dead Silence draait alles om een aantal onopgeloste moorden en een hele enge buikspreekpop. Heerlijk! De trailer smaakt nu al naar meer. Dit is duidelijk een film die eigenlijk niet op het komende AFFF (Amsterdam Fantastic Film Festival) zou mogen ontbreken. Ik hou je op de hoogte en tot die tijd kan je je 'vermaken' met deze trailer.

Lees ook:Enge poster Dead Silence
Lees ook:AFFF in volle gang
Lees ook:Een clip uit het enge The Messengers
Lees ook:James Bond kicks ass in nieuwe Quantum of Solace trailer!
Lees ook:The Hills Have Eyes Again

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.