Trailer Eragon stelt teleur

De trailer voor het drakenspektakel Eragon staat, vier maanden voor zijn première, dan eindelijk op het internet. Maar na het zien van de beelden snap ik wel waarom filmstudio Fox zolang gewacht heeft met het uitbrengen van de trailer. De film, over magische draken en hun berijders, beloofde baanbrekende speciale effecten, waar hofleveranciers ILM en WETA al sinds maart mee bezig waren. Maar als dit het resultaat is, je ziet eigenlijk maar twee draken in de trailer, dan zou het weleens de grootste teleurstelling van deze kerst kunnen worden.

Acteurs Jeremy Irons, John Malkovich en Robert Carlyle zien er goed en gemeen uit, maar wie zich Dungeons & dragons, weet waar ik het over heb. Over het acteerdebuut van zangeres Joss Stone nog maar gezwegen.

Na het zien van de Eragon trailer werd ik me van één ding heel bewust: Ik moet nog een heel jaar wachten op het echte fantasiespektakel The Golden Compass. Het zij zo.

Oordeel hier zelf over de trailer van Eragon en laat daarna hieronder je reactie achter.

Lees ook:Rachel Weisz is een draak
Lees ook:Pinguins favoriet met kerst
Lees ook:5 nieuwe G.I. Joe character posters
Lees ook:Hele Sex and the City: The Movie-trailer (voor de liefhebbers)
Lees ook:Eragon FX trailer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.