Oliver Stone’s Bush-film W. in Nederland vervroegd

Distributeur Paradiso Ent. heeft vandaag besloten Oliver Stone's film over het leven en presidentschap van George W. Bush, W.,  al eind oktober in de bioscopen uit te brengen. Daarvoor stond hij nl. pas in januari geprogrammeerd. Paradiso wil zoveel mogelijk van de komende presidentsverkiezingen in november profiteren, door dan, tegelijkertijd met Amerika, W. te releasen.

En samen met dat nieuws heeft Paradiso ook een foto uit Vanity Fair van de gehele staf van Bush vrijgegeven. Hierop staan oa Richard Dreyfuss die Dick Cheney speelt, Thandie Newton als Condoleezza Rice en Josh Brolin in de rol van George W. Niemand in Hollywood heeft de film nog gezien, want Stone is nog druk bezig met monteren. Maar de naam van Oscar gonst al door de gangen van het Witte Huis.

W. gaat op 30 oktober in Nederland in première.

Lees ook:Eerste clip Oliver Stone’s film W
Lees ook:Josh Brolin wordt western anti-held Jonah Hex
Lees ook:Eerste trailer van Oscarhopeful Milk
Lees ook:The Queen-schrijver komt met vervolg
Lees ook:Max doet Bush en hondjes veel Payne

Eén reactie op “Oliver Stone’s Bush-film W. in Nederland vervroegd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.