De Storm is nog niet gaan liggen

Voor het derde weekend achtereen staat de Nederlandse film De Storm op de eerste plaats van de bioscoop bezoek top 20. De film heeft inmiddels bijna de grens van 2 miljoen euro bereikt. Daar kan de Gouden Kalf winnaar van dit jaar alleen maar van dromen, maar dat is n heel ander verhaal. De romantische comedy The Ugly Truth is dit weekeinde de hoogste binnenkomer op #2.

Het eerste filmavontuur van de SpangaS scholieren, die op survival gaan, is nieuw op plaats #4. Misschien een beetje tegenvallend, maar de herfstvakantie moet dan ook nog beginnen. Concurrent Lover of Loser voelde meteen SpangaS‘ hete adem en viel meteen twee plekken naar onder. Tarantino’s Inglourious Basterds daarentegen houden nog steeds dapper stand en heeft inmiddels de half miljoen bezoekersgrens ruim overschreden.

Deze week begint in vele delen van ons land zoals gezegd de vakantie, dus is het voor de nieuwste films  dringen geblazen bij de bioscopen. Zo gaat eindelijk Pixars nieuwe animatiefilm Up in ons land draaien, gaan de kleinsten op zoek naar Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot en hoopt iedereen dat de dansgekken in Nederland wel naar de Fame film gaan. En dan zou ik bijna nog de zeer verrassende sci-fi film District 9 vergeten, die je zeker in de bios moet gaan zien. Kortom, genoeg keuze.

Lees ook:Sandra’s Proposal geen last van Hangover
Lees ook:De Storm blaast Basterds en Alles is Liefde omver
Lees ook:Eastwood slaat Hudson en Hathaway op hun smoeltjes
Lees ook:The Hangover wint toch van UP
Lees ook:Vantage Point gunstig in Amerikaanse bioscopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.