The Hangover wimpelt The Proposal af

Terwijl in de US Sandra Bullocks nieuwe comedy The Proposal wel de best bezochte film is geworden is ze bij ons verslagen door die andere topcomedy The Hangover, die voor het tweede weekend de #1 positie in de Nederlandse bioscoop bezoek top 20 bezet. De vrijgezellige film heeft nu al meer dan 1 miljoen euro opgebracht aan de Nederlandse bioskassa’s. Sandra’s nieuwste moest met 20.000 euro te weinig (371.000 euro voor The Proposal tegenover 390.000 euro voor The Hangover) haar meerdere in de Vegasfilm erkennen.

Russell Crowe’s nieuwe zeer spannende thriller State of Play opende op de zesde plaats. Angels & Demons- Het Bernini Mysterie doet het nog steeds fantastisch op een derde plek en inmiddels al tegen de grens van 5 miljoen euro aanlopend. Terminator Salvation kan, qua film en prestatie, toch een teleurstelling worden genoemd en ook Night at the Museum 2 lijkt al snel aan populariteit te verliezen.

Maar volgend weekend zal de bezoekerslijst ook bij ons worden aangevoerd door Transformers: Revenge of the Fallen, die vanaf a.s. woensdag in 108 bioscopen gaat draaien. De vraag is alleen hoeveel euro de robots bij elkaar weten te vechten.

Lees ook:Ook Nederland heeft graag last van Hangover
Lees ook:The Hangover blijft nog ff hangen
Lees ook:Sandra’s Proposal geen last van Hangover
Lees ook:Hoogvlieger Kite Runner populairder dan monster Cloverfield
Lees ook:Terminator verslagen door Museumbende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.