Ook Nederland heeft graag last van Hangover

Ook in Nederland is de hilarische comedy The Hangover in zijn eerste weekend de best bezochte film van ons land geworden. Sinds de première afgelopen donderdag is er maar liefst voor een half miljoen euro aan bioscoopkaartjes voor deze geslaagde film verkocht. Hiermee wist het Terminator Salvation van de #1 positie te stoten. Angels & Demons: Het Bernini Mysterie bezet nog steeds steevast de 2e plaats, met inmiddels al 4,5 miljoen euro in de Vaticaanse pocket.

De enige andere nieuwkomer was de spannende horrorfilm The Last House on the Left, die met slechts 20 kopieën toch nog 51.000 euro wist te doen. Night at the Museum 2 zakt toch sneller in de bezoekers top 20 dan verwacht, terwijl het Franse Coco Avant Chanel zich verrassend goed staande weet te houden in al het Hollywood zomergeweld.

Ook bij ons, zelfs één dagje eerder dan in de States, is Sandra Bullock te zien in haar nieuwe romantische comedy The Proposal, de potentiële nieuwe #1 film. En gaat de nieuwe aan te raden thriller State of Play draaien, die je morgen ook al gratis kan gaan zien.

Lees ook:Terminator verslagen door Museumbende
Lees ook:Amerikaanse tieners RSVP massaal uitnodiging voor Prom Night
Lees ook:The Hangover wimpelt The Proposal af
Lees ook:I Am Legend lijkt onverslaanbaar
Lees ook:Amerika under the spell van Grudge 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.