Angels & Demons ontzielen Museumbende

Angels & Demons-Het Bernini Mysterie, het vervolg op De Da Vinci Code, is voor zijn tweede weekend met gemak de best bezochte film van ons land geworden. De Tom Hanks-film heeft inmiddels 2,7 miljoen euro opgebracht en doet het daarmee beter dan in Amerika. De terugkeer van Ben Stiller en zijn (nieuwe) Museumvriendjes wist net niet met een half miljoen euro te openen (ruim de helft van Angels & Demons). Of de komende weken nog mensen een Museumbezoekje komen brengen is nog ff afwachten.

De vechtfilm Fighting kwam verrassend genoeg binnen op #3. Het is duidelijk dat vooral de jongeren dit weekend liever een robbertje gingen straatvechten en dat zie je terug in de opbrengst. Het kostuumdrama The Young Victoria was waarschijnlijk een van de laatste keuzes in dit zomerse weekend met een binnenkomst op #15. Nog ff een tip: ga naar Sunshine Cleaning, een hele mooie en vooral originele feelgoodfilm die je zeker niet mag missen.

Vanaf donderdag gaan er drie Hollywood spring leftovers bij ons in première: ten eerste de romantische thriller Duplicity, de terugkeer van Julia Roberts op het witte doek. Vervolgens gaat ook de comedy I Love You, Man draaien. Tenslotte beleeft de thriller The Brothers Bloom zijn eerste weekend in Nederland. Hanks hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Lees ook:Ook Nederland heeft graag last van Hangover
Lees ook:First Look: Angels and Demons Teaser Trailer
Lees ook:The Hangover wimpelt The Proposal af
Lees ook:US box office bezeten door Angels & Demons
Lees ook:Hoogvlieger Kite Runner populairder dan monster Cloverfield

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.