Nederlanders blijven ja zeggen tegen Yes Man

Yes Man is voor het tweede weekend achtereen de best bezochte film van Nederland geworden. De bioscoopbezoeker blijkt dus erg gecharmeerd te zijn van Jim Carrey’s Liar, Liar-kloon, die Yes Man toch  gewoon is. Oorlogswinter blijft het, ondanks dat de kerstvakantie allang weer is afgelopen, fantastisch doen en bezet standvastig de 2e positie, met inmiddels bijna 5 miljoen euro op zijn conto.

Will Smiths drama Seven Pounds is dit weekend nieuw op #4; een behoorlijk prestatie voor een film die slechts in 41 zalen draait. Het spannende politieke drama Frost/Nixon komt met 29 kopieën binnen op een 12e positie. Het eerste deel van de Franse poltiefilm Public Enemy Number One kwam niet verder dan een notering op plek #16. Het is Amerika geflopte Australia weet bij ons nog elk weekend vele mensen te trekken en staat wederom rotsvast op een derde plaats.

Vanaf a.s. donderdag doen Tom Cruise en Carice van Houten met hun Valkyrie een gooi naar de toppositie en maken volgens mij een goeie kans Yes Man te ontkronen. Maar ook Oscarkandidaten Revolutionary Road en Milk en de hilarische comedy Zack and Miri Make a Porno zullen proberen zoveel mogelijk bezoekers te trekken.

Lees ook:Tom en Carice verslaan Jim en Leonardo
Lees ook:Yes voor Jim, No voor Will, maybe voor Despereaux
Lees ook:Alles in Nederland Is Liefde
Lees ook:Amerikanen pinguins zeer dankbaar
Lees ook:2012 laat niets heel van de bioscoopkassa’s

Eén reactie op “Nederlanders blijven ja zeggen tegen Yes Man

  1. esteban

    Ook ik was gecharmeerd door (wat het verloop van the main story betreft) nogal voorspelbare ‘Yes Man’, die énkel aan de oppervlakte een vage gelijkenis met ‘Liar Liar’ heeft.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.