First Look: Mel Gibson in Edge of Darkness

 

Ik heb dit weekend ook de eerste foto voor jullie van Mel Gibson uit de thriller Edge of Darkness, die pas eind volgend jaar in de bioscopen verschijnt. Het is alweer 7 jaar geleden (Signs) dat we Gibson in een hoofdrol hebben gezien, dus het wordt weer ns tijd dat ie laat zien dat ie t acteren nog niet is verleerd.

Ray Winstone heeft onlangs nog Robert De Niro moeten vervangen, nadat die na een paar dagen alweer van de set afwandelde om nooit meer terug te keren. Hopelijk heeft dat incident niet zijn sporen op de film achtergelaten en krijgen we straks een Mel in topvorm te zien. En gelukkig is hij zo wijs genoeg om een vijfde Lethal Weapon af te slaan; he's really getting too old for thàt shit.

Lees ook:Ray Winstone vervangt De Niro in Mel Gibsons Edge of Darkness
Lees ook:First Look: Wraakzuchtige Mel Gibson in Edge of Darkness trailer
Lees ook:Mel Gibson keert na dronkenjaren terug met Edge of Darkness
Lees ook:De Niro verlaat set Mel Gibsons Edge of Darkness
Lees ook:Will Smith keert terug in I Am Legend prequel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.