Ray Winstone vervangt De Niro in Mel Gibsons Edge of Darkness

 

De Britse acteur Ray Winstone, bekend van de vierde Indiana Jones-film en The Departed, is de vervanger geworden van Robert De Niro in Mel Gibsons nieuwe thriller Edge of Darkness. De Niro liep eind augustus na een paar dagen van de set van Darkness, vanwege 'creatieve verschillen". Nu maar hopen dus dat Winstone opgewassen is tegen de evt. grillen van tegenspeler Gibson en regisseur Martin Campbell.

Winstone speelt in de film de rol van een 'cleaner', die alle sporen moet uitwissen na de moord op een jonge vrouw, Gibsons dochter. Gedurende de film probeert Gibson erachter te komen waarom zijn dochter vermoord werd. Edge of Darkness wordt eind volgend jaar in de bioscopen verwacht.

Lees ook:De Niro verlaat set Mel Gibsons Edge of Darkness
Lees ook:First Look: Mel Gibson in Edge of Darkness
Lees ook:First Look: Mel Gibson in Edge of Darkness
Lees ook:Mel Gibson keert na dronkenjaren terug met Edge of Darkness
Lees ook:First Look: Wraakzuchtige Mel Gibson in Edge of Darkness trailer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.